Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

joi, 10 noiembrie 2016

Crema Ardei Iute & Untul Pamantului -  
Remediu natural impotriva durerilor reumatice, articulare, lombareAm realizat această cremă dorind să ajungă să aline durerile reumatismale, lombare și nevralgiile apărute în diferite zone ale corpului. Principiile active ale plantelor extrase  la rece din această cremă poate ajuta la calmarea disconfortului dat de o circulatie proastă, de o rigiditate generală, de entorse şi  de sciatică. În acelaşi timp hrăneşte pielea şi o lasă  moale, cu un parfum natural şi binefăcător din uleiurile esenţiale pure. Aplicaţi direct pe umeri, genunchi, coate, spate, sau oriunde aveţi o zonă inflamată. Utilizaţi crema constant pentru o perioadă, pentru a calma durerile de zi cu zi, a durerilor apărute în urma exercitiilor făcute, sau după depunerea unui efort fizic mărit.
Ardei Iute - Principiile active au rol eupeptic, rubefiant, revulsiv- ceea ce ajută la combaterea durerilor reumatice, nevralgice, lumbago. Extractul de ardei roşu dă o senzaţie  uşoară de încălzire şi în acelaşi timp stimulează circulaţia sângeluiîn articulaţiile dureroase.
Untul Pământului i se atribuie proprietăți, antireumatice, antiinflamatorii. Se foloseste la tratarea reumatismului, gutei, contuziilor, echimozelor.
Ienupăr – am folosit acele și galbulele ( impropriu numite fructe) și am realizat o extracție superioară din acestea fiind un foarte bun adjuvant în tratarea  reumatismului, nevralgiilor, gutei și stimularea circulației periferice
Rozmarin-  are proprietăți cu un spectru larg, printre care și antireumatice, fiind folosit atât intern cât și extern. Principiile active din frunze au proprietăți antiseptice, coleretice, colagoge, diuretice, antigonadrotope. Stimulează secreția bilei și eliminarea ei în intestin. Uleiul volatil ajuns în plămân prin inspirație se resoarbe, ajunge în sânge, și prin el la sistemul nervos central, exercitând un efect psihostabilizant, fără a imprima o stare euforică. Contribuie la îmbunătățirea irigării și oxigenării cerebrale.
Rășina de conifere are acțiune antiinflamatoare, antiseptică, reconfortantă, antioxidantă, antirid, cicatrizantă.
Uleiuri esentiale pure benefice
Atenție!!!  Conţine ardei roşu iute, după utilizare spălaţi  bine mâinile! Evitaţi contactul cu ochii, nasul, gura, şi alte zone sensibile.
Este bine să testaţi pe o porţiune mică de piele, înainte de a aplica crema  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu