Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

miercuri, 12 aprilie 2023

 Tămâie de la Sfânta Mare Mănăstire Vatoped


Preluat de pe: 

http://bizanticons.art/index.php?module=newsletterpreview&msgid=20230412061720ffe91d8f45f1919da8b218b7e0639ca5:712594

NOU pe bizanticons.ro! Tămâie de la Sfânta Mare Mănăstire Vatoped, într-un nou design
În preajma praznicului Învierii Domnului, venim din nou cu vești bune: pe site-ul nostrum găsiți noile cutii cu tămâie de la Sfânta Mare Mănăstire Vatoped, făcută după rețeta specială a mănăstirii, din esențe și rășini naturale, de cea mai bună calitate.
Majoritatea specialiștilor în domeniu afirmă ca tămâia realizată la Mănăstirea Vatoped este cea mai bună din lume, cu cel mai persistent miros și cu arome pe care nu le poți uita prea curând, dintre care cele mai căutate arome sunt cele de violetă, heruvic și nucă.
Click aici pentru detalii și comenzi: https://www.bizanticons.ro/ro/461-tamaie-de-la-sfanta-mare-manastire-vatopedi-muntele-athos
Puteți alege dintr-o varietate de arome: Floarea Pustiei, Gardenie, Chihlirnbar, Nucă, Heruvic, Violetă, Trandafir, Trandafir sălbatic, Florile Athosului, Chiparos, Mosc, Floarea nopții, Bizantin și multe altele.
Important! Magazinul Bizanticons Art deține un certificat de autenticitate acordat de Sfânta Mare Mănăstire Vatoped, care atestă garanția și calitatea tămâii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu