Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Rețete de întărire a imunității

1. Se folosesc: smochine, stafide maro, caise și prune. Toate aceste fructe, în cantități egale formând 1 kg, se mixează, se amestecă cu 250 gr. miere de albine și 200 ml. ulei de măsline. Se obține o pastă din care se consumă 3 linguri pe zi. Fiind un puternic energizant, pasta se consumă în primele 2 treimi ale zilei.
2. Semințe crude de: dovleac, floarea soarelui, migdale, alune de pădure. se mixează amestecul de semințe, în cantități egale, formând cantitatea dorită, se amestecă cu miere de albine, după gust. Se consumă 2 linguri pe zi înainte de ora 17.

365 de meniuri pentru 365 de zile, Dr. Floarea Damaschin, Editura Sfinții Martiri Brâncoveni 2010, p. 172

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu