Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

duminică, 18 mai 2014

Tratament naturist cu ceai de podbal și miere pentru curățirea plămânilor

Podbalul este o planta erbacee, din frunzele careia se face infuzie contra tusei si cataplasme. Cine il cunoaste pretuieste podbalul si ii acorda un loc important in farmacia casei.
Pentru curatirea plamanilor se recomanda ceaiul de podbal. Senzatia de stransura in piept si tusea
trec rapid cu ajutorul acestei plante erbacee.

Se prepara un ceai dintr-o lingura plina de flori sau frunze de podbal, oparite cu o cana mare de apa. Se lasa 10 minute, apoi se bea, indulcit cu miere. Se beau 3 cani de ceai de podbal pe zi.

Acelasi efect il au si compresele inmuiate in ceai de podbal: trag fierbinteala din corp, domolesc slabiciunea si scad febra.
Materialele de pe acest site au caracter informativ. Va recomandam ca, inainte a de face orice tratament naturist cu miere si produse apicole sa faceti un test de alergie la tipurile respective de produse. Daca suferiti de boli cronice sau urmati tratamente medicamentoase, va recomandam sa consultati medicul dumneavoastra, inainte de a incepe o cura sau un tratament
cu produse apicole.

Echipa de redactori ai acestui site nu raspunde de posibilele reactii adverse aparute in urma folosirii, fara un consult al unui medic de specialitate, a tratamentelor recomandate.
 http://www.curademiere.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu