Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

luni, 31 decembrie 2012

Tata Ceresc, Creatorul tuturor, in fata Ta ingenunchez si-Ti multumesc pentru toate bucuriile ceresti, pentru viata care mi-ai dat-o si pentru binecuvantarile nenumarate. As vrea sa pot face mai mult, sa-Ti arat prin faptele mele ca stiu cat de mult ma iubesti pe mine ‘’omul’’, iar eu sa Te iubesc mai mult. De multe ori ma intreb cum de nu esti suparat pe mine la cat de rau sunt ? Tot ce ating distrug si-mi pare rau ca o fac, dar o iau de la cap, in fiecare zi din viata mea gresesc in fata Ta. Iti multumesc pentru a Ta nemarginita si nemasurata iubire si Te rog sa ma ajuti acum in zi tarzie sa ma schimb, sa ma smeresc, ca sa Te iubesc. Fara ajutorul Tau voi fi mereu un suflet gol. Tu esti Tatal meu Ceresc, Ziditorul meu. Amin.





*   "ACATISTUL DE MULTUMIRE" *
 SE CITESTE  in orice zi a vietii noastre, mai ales in zilele in care Dumnezeu ne binecuvinteaza cu impliniri, dar mai ales in ultima zi din an - 31 Decembrie, si in prima zi din anul urmator - 1 Ianuarie
   FIECARE CRESTIN  ODOVANIA PRAZNICULUI  este momentul in care, in mod festiv, liturgic, crestinul incheie ciclul mai larg al unei sarbatori, al unui praznic imparatesc sau inchinat Maicii Domnului pentru ca, apoi, sa-si indrepte privirile si simtamintele spre a intampina cum se cuvine viitorul praznic, Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, asa cum avem in randuiala noastra tipiconala crestina'. 

 .....SA VA FIE DE FOLOS PRIETENI ....
........DOAMNE AJUTA !!! ..
‎* "ACATISTUL DE MULTUMIRE" *
SE CITESTE in orice zi a vietii noastre, mai ales in zilele in care Dumnezeu ne binecuvinteaza cu impliniri, dar mai ales in ultima zi din an - 31 Decembrie, si in prima zi din anul urmator - 1 Ianuarie
FIECARE CRESTIN ODOVANIA PRAZNICULUI este momentul in care, in mod festiv, liturgic, crestinul incheie ciclul mai larg al unei sarbatori, al unui praznic imparatesc sau inchinat Maicii Domnului pentru ca, apoi, sa-si indrepte privirile si simtamintele spre a intampina cum se cuvine viitorul praznic, Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, asa cum avem in randuiala noastra tipiconala crestina'.

.....SA VA FIE DE FOLOS FRATI MEI INTRU HRISTOS....
........DOAMNE AJUTA !!! .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu