Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

sâmbătă, 30 iunie 2012


Ruga pentru iubire
  • Doamne, ajuta-ma sa fiu asa cum vrei tu, sa nu mai gandesc, sa nu mai spun, sa nu mai fac ce tie nu-ti este pe plac. Ajuta-ma sa cred ca m-ai iertat si fa sa nu mai cad in acelasi greseli. Ajuta-ma sa pot sa raspund cu iubire iubirii tale, ascultand de tine si daruind iubire in forma in care cei din jurul meu au nevoie de ea.
    Ajuta-ma sa pot intelege, iar atunci cand nu pot sa inteleg, sa accept.
    Ajuta-ma sa fiu pentru cei din jur mangaiere, ajutor, ca o ploaie de bunatate, ca o ploaie de vara, cu soare, o ploaie care sa aduca usurare, dar si prea plin de bucurie in sufletele celor care sufera. Ajuta-ma Doamne sa fiu, in lumea asta plina de dureri, o binecuvantare. Amin
  • Alte rugaciuni recomandate de Maria Bogdana
    Va recomand cu multa bucurie sa luati de pe internet “Rugaciunea a 3 bucurii”, “Rugaciune pentru indreptarea nedreptatilor”, “Ruga pentru o minune”, ” Rugaciune pentru momente grele”, “Rugaciune intima”, Psalmul 3, “Rugaciune pentru momente de cumpana”,  “Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor”, “Rugaciunea la ceas de cumpana” etc.
    Psalmul 50 – pentru curatarea sufletului, Psalmul 18 - te protejeaza de atacurile dusmanilor, Pslmul 24 – te apara, Psalmul 28 te ajuta sa depasesti un atac! Totul se gaseste daca tastezi rugaciuni puternice, iar Psalmii pur si simplu sunt cautati dupa numerele lor. O alta rugaciune extraordinara este Rugaciunea Maicii Domnului ” Bucurie neasteptata”.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu