Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

joi, 7 martie 2013

CE FRUMOS NE SPUN SFINTII  !


\\\"Biserica este a lui Hristos si Acesta o conduce.Nu este lacasul zidit din pietre, nisip si var de catre credinciosii evlaviosi, care poate fi pierdut de focul paganilor, ci este Insusi Hristos:\\\"Cine va cadea pe piatra aceasta se va sfarama, iar pe cine va cadea, il va strivi.\\\"
(Matei 21, 44)
Biserica nu inseamna pietre si caramizi, ci credinta si viata, ea este vie in intregime;
Daca vrei ca ajuti Biserica, este mai bine sa te indrepti pe tine insuti decat sa cauti sa-i indrepti pe altii.Daca te indrepti pe tine, degraba se indreapta o particica a Bisericii.
Dumnezeu vrea ca toti oamenii sa dea buzna la limanul Bisericii sale.
Sa nu va indepartati de Biserica !Nimic nu este mai puternic decat ea.Nadejdea, scaparea si mantuirea noastra este Biserica.\\\"(Cuviosul Paisie Aghioritul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu