Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi.
"Înainte de a-ţi trimite crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o în mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce. Ţine-o bine, şi urcă de pe Golgota spre Înviere!"

duminică, 31 martie 2013


PAGINA DE SANATATE : LAPTELE MATERN DUSMAN AL CANCERULUI !




HAMLET (Human Alpha-lactalbumin Made LEthal to Tumour cells) este o substanţă ce se găseşte în laptele matern şi are capacitatea de a distruge celulele canceroase. Deşi a fost descoperită în urmă cu mai mulţi ani, abia acum a putut fi testată pe oameni. Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Lund şi Universitatea Göthenburg din Suedia şi publicat recent.
Celulele „rele” asimilează substanţa şi apoi morSpecialiştii de la Universitatea Göthenburg fac astăzi noi studii asupra modului în care HAMLET poate fi asimilată în tumorile canceroase. Cercetătorii Roger Karlsson, Maja Puchades şi Ingela Lanekoff încearcă să înţeleagă în profunzime modul în care substanţa interacţionează cu membranele celulare. În urma studiilor s-a constatat că pacienţii care suferă de tumori al vezicii urinare, trataţi cu această substanţă, elimină prin urină celulele canceroase moarte după fiecare şedinţă de tratament. Descoperirea îi încurajează pe specialişti să creadă că, în curând, s-ar putea crea în sfârşit un medicament eficient împotriva cancerului.
Descoperire întâmplătoareHAMLET a fost descoperită în timp ce specialiştii studiau proprietăţile antibacteriene ale laptelui matern. Oamenii de ştiinţă au demonstrat în timpul testelor că HAMLET conţine o proteină şi un acid gras, ambele aflate în componenţa laptelui matern. Cu toate acestea nu s-a dovedit dacă HAMLET este produsă spontan în lapte sau ea se formează în mediul acid din stomacul copiilor.
Neoplazia mamară, identificată prin analiza lapteluiExperimente de laborator au demonstrat că HAMLET poate distruge 40 de tipuri diferite de cancer, iar cercetătorii îi studiază acum efectele asupra cancerului de piele sau a tumorilor cerebrale. Foarte important este faptul că HAMLET are proprietatea de a distruge celulele canceroase fără să le afecteze pe cele sănătoase.
Analiza celulelor din laptele matern ar putea ajuta la depistarea precoce a cancerului de sân, util mai ales în cazul femeilor care nu-şi fac des mamografii. Potrivit cercetătoarei Kathleen Arcaro, aproximativ 80% dintre femei devin mame, iar metoda de testare propusă ar fi una non-invazivă şi ar putea fi folosită ca un screening timpuriu. Pentru studiul lor, oamenii de ştiinţă au colectat mostre de lapte matern de la aproximativ 250 de femei care au fost supuse unei biopsii a ţesutului mamar. A fost testat ADN-ul din celulele canceroase, căutând modificări specifice în trei gene. În rândul femeilor ale căror biopsii au relevat semne precoce de cancer, una dintre genele studiate a fost semnificativ modificată de un proces numit „metilare”, în timp ce în laptele matern al femeilor cu risc scăzut de îmbolnăvire, genele modificate nu au fost găsite.
„Pentru că circa 80% dintre femei aduc pe lume copii, testarea neinvazivă a laptelui matern pentru detectarea timpurie a indicatorilor de cancer ar furniza screening pentru majoritatea femeilor foarte devreme, când este dificil să diagnostichezi cancerul de sân. Diagnosticarea timpurie creşte şansele de a face la timp tratamentele necesare”, a explicat medicul Kathleen Arcaro. Testul va consta în analiza unei mici cantităţi de colostru.

Cum trebuie să vă feriţi de tumori

Iată ce trebuie să faceţi pentru a sta departe de boala secolului, cancerul. Eliminaţi carnea, care nu face altceva decât să alimenteze celulele canceroase. Recurgeţi la alimentaţia prin hrană vie, prin crudităţi, nimic ce trece prin prelucrare de 45°C. Dacă nu consumaţi suficiente crudităţi, aportul de enzime necesare pentru integritatea cromozomilor este aproape nul şi apar celule degenerate, care sunt celulele canceroase. O reţetă pentru vindecarea cancerului constă în un kilogram de miere, două-trei frunze de aloe vera şi trei linguri cu coniac, whisky sau ţuică. Se şterge praful de pe frunze, iar spinii se îndepărtează. Apoi planta se taie în bucăţi mici ce se introduc într-un mixer împreună cu restul ingredientelor şi se mixează până se face o pastă vâscoasă. Amestecul se poate ţine în frigider. Celebrul călugăr brazilian Romano spune că trebuie luată o lingură mare de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă. Tratamentul trebuie să dureze cel puţin zece zile. Numai dacă analizele arată că nu aţi avut rezultatul scontat se poate repeta de patru ori, până la remiterea totală. Dacă apar abcese pe piele este un simptom bun şi nu trebuie să vă îngrijoraţi.
- 200.000 de femei sunt diagnosticate în fiecare an cu cancer la sân, iar anual, 40.000 de femei mor de cancer mamar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu